Eurobuttons

За нас

Повече за нас

Компанията е безспорен и успешен водач в производството на копчета и текстилни аксесоари.  EUROBUTTONS разполага с голяма част от клиенти, които са от цял свят.

Фирмата разполага  с всякакви и аксесоари, разработката на продуктите ни е дългогодишна.

Компанията е напълно сертифицирана.  EUROBUTTONS прави износ за ЕС и цял свят.

Нашата цел

Целта на EUROBUTTONS е да удовлетвори клиентите си, като предоставяме висококачествени копчета. Екипът ни цели да обслужи клиентите си с максимално внимание. Работим целеустремено и усърдно, при абсолютно всяка една заявка. Не са изключени проверките за качество, защото това е един от главните фактори, на които компанията държи.

Конкретика

Фирмата е безспорен и успешен водач в производството на копчета и текстилни аксесоари.  EUROBUTTONS разполага с голяма част от клиенти. Разполагаме с пълна гама копчета и аксесоари. Дългогодишният ни опит в производството ще задоволи нуждите ви с качество, коректност и спазени срокове. 

Копчета дори и за взискателни клиенти

Ние от EUROBUTTONS се стараем да предоставим качествена услуга и да поддържаме нашите клиенти удоволетворени, като сами се убедят в качеството на прокуктите ни. Копчетата за нашата компания не са просто един малък аксесар, а  един от най-важните компоненти за вашето облеклo и стил. 

Огромен пазар

Големи производители, като Франция, Испания и Германия изместват производството си в България поради ценноста на качеството и цената в България, която ние предоставяме.