Eurobuttons

Копчета от кокос

Копчета от кокос

Копчетата от кокос са единствени по рода си и са един напълно натурален продукт, който не се боядисва, а запазва естествения цвят на суровината си. Черупката на кокосовия орех е самата суровина. Неповторимата й тъмна гама е много харесвана и търсена, особено през студените сезони, когато дизайнерите на облекла предлагат по-тъмни дрехи.
Ние целим качествено производство, като получаваме кората на кокоса необработена, която представлява шайби идващи от Индия. Ние от EUROBUTTONS обработваме кокосовите копчета
с две, четири или повече дупки и ги предоставяме на на пазара така или както клиентите изискват, като за нас е важна удоволетвореността им и винаги ценим мнението им.
По-малките копчета и тези, които са гравирани с лазер се оказват едни от най-търсените сред клиентите. Тяхната характерност се изразява в красота и изящност, но са по-крехки от полиестерните. Именно поради тази причина подбираме с огромно внимание доставките на суровината и избираме само сигурни доставчици.
Копчетата от кокос са естествени и прилягат перфекнто на натурални влакна. Цената им е малко по-висока, защото се вписват в сферата на лукса.
Ако сте човек, който изработва стилни облекла от органични материи за хора с вкус и самочувстие към красивото и истинското, имате перфектната възможност да изберете копчетата от кокос. Отговаряме на всякакви изисквания и спецификации на клиентите си.