Eurobuttons

Имитация рог копчета

Имитация рог копчета

Копчетата са древни почти колкото цивилизацията. През времето те търпят промени, възходи и падения. Приложени са традиционни материали, които след временното увлечение по пластмасата, отново се завръщат и затвърждават позициите си.
Копчетата в днешно време са достъпни за всеки.
Един от най-сполучливите продукти е било копчето – имитация на рог. Всъщност, само професионалист може да разбере от какво е направено копчето, дали е наистина от рог или е имитация. За това, имитацията, която произвеждаме е невероятно съвършена.
Начина на разливане прави разликата, която трябва да осигури пълно смесване на боите. Използват се специални машини. Оскъпяването им идва от напълването на калъпите и похабяването на много материал. Налага се да излезе една цяла партида наведнъж, понеже цветовете не могат да се повторят и да излязат сполучливо. Сложната им изработка се прави от големи фирми.

Предимствата на успешната имитация рог копчета

Въпреки, че са по-скъпи от обикновените полиестерни копчета, имитацията остава по-евтина от копчетата от естествен рог. Истината е там, че се възползват от всички предимства при обработката и постигането на ефектен външен вид, характерен за полиестера.
Могат да бъдат по-тънки или по-плътни, да се оцветяват според Вашите изисквания, понасят гравиране, надписи, лога, вариации в дупчиците и размерите.